AVÍS URGENT
AVÍS URGENT
  • A PARTIR DEL JULIOL DE 2008 ACCEDEIX AL BLOC PER AQUI
  • AVÍS URGENT
    AVÍS URGENT

    dilluns, de juny 09, 2008

    A Cornellà s'inaugura la nova seu local de Convergència

    El passat dijous 5 de juny es va inaugurar la nova seu social de Convergència a Cornellà de Llobregat amb la presència d’Artur Mas. La nova seu està situada al carrer Major (C/ de Rubió i Ors, núm. 55) eix neuràlgic del casc antic. La voluntat de la gent de Convergència de Cornellà és que la ciutat tingui un lloc de referència, no només polític sinó sociocultural i obert a tota la ciutadania. Hi ha detalls que avalen aquesta voluntat: primer cal dir que és un local que fa xamfrà (Rubió i Ors/Miquel de Roncalí) i tota la seva façana és vidriera, el que permet que des del carrer es pugui veure l’activitat de l’interior. Segon, les persianes que tanquen aquestes vidrieres han estat grafitades per dos artistes locals, fusionant el logo del partit i federació amb imatges emblemàtiques de la ciutat, fent que encara que el local estigui tancat estigui parlant al ciutadà . Tercer, com abans aquest local havia estat un establiment comercial s’ha mantingut l’aparador principal per poder mostrar l’activitat pròpia del local i mostrar l’aparadorisme com a art.

    Vista la descripció que he fet algú pot pensar que més que un partit polític, permeteu-me l’atreviment, sembli una galeria d’art. Però que el local tingui aquest aspecte i que periòdicament es vagin fent exposicions de pintures, escultures i d’altres mostres d’art, no pot fer pensar... i de política quan en parlen?

    En definitiva, un partit polític ha de fer política i amb aquesta activitat cultural de l’agrupació local de Cornellà de Llobregat volia mostrar un tipus de política cultural que no es feia a la ciutat. Donar espais pels artistes novells del municipi.

    Però que el bosc no ens deixi veure els arbres!

    Us recomano les paraules de l’Artur Mas: