AVÍS URGENT
AVÍS URGENT
  • A PARTIR DEL JULIOL DE 2008 ACCEDEIX AL BLOC PER AQUI
  • AVÍS URGENT
    AVÍS URGENT

    dimarts, de març 04, 2008

    CiU podrà condicionar el nou govern del PSOE?

    Totes les enquestes publicades en els darrers dies indiquen que el PSOE pot guanyar clarament les eleccions. El Racòmetre del passat dilluns, la única enquesta feta en clau catalana, i per tant la que li podem donar una certa credibilitat a l’hora d’observar la projecció dels resultats del nostre país, es detecta la clara tendència de CiU a l’alça en vots i en escons. Si aquesta enquesta es confirmésen els resultats del proper 9 de març, CiU seria decisiva per condicionar un possible govern del PSOE.

    Tal com pinta crec encertat assenyalar és que el vot útil catalanista només el representa Convergència i Unió. Davant la bipolarització que intenten imposar PSOE i PP amb els dos cara a cara realitzats a Tv, només existeix una resposta possible per trencar aquest joc de dos i és CiU.

    Si ens refiem de les enquestes i de les tendències que marquen podríem afirmar que guanyarà el PSOE, i per tant la por a una victòria del PP s’ha esvaït totalment. Ara, pels catalans, la prioritat és votar en clau catalana, votar perquè aquests quatre anys Catalunya estigui defensada, i això no ho faran els socialistes catalans, això només ho pot fer Convergència i Unió, com ha demostrat sempre que ha estat decisiva a Madrid.

    El vot espanyolista a Catalunya, representat pel PSC-PSOE i el PP, està mobilitzat i amb el risc que sigui més fort que fa quatre anys. Per tant, el que no es pot permetre el nostre país és que el vot catalanista es divideixi o es quedi a casa: s’ha de mobilitzar, i expressar a les urnes l’exigència de respecte per Catalunya.

    Per votar el PP i PSOE hi ha tot l’Estat. Per votar en clau catalanista, només hi ha els catalans.