AVÍS URGENT
AVÍS URGENT
  • A PARTIR DEL JULIOL DE 2008 ACCEDEIX AL BLOC PER AQUI
  • AVÍS URGENT
    AVÍS URGENT

    dimarts, de gener 29, 2008

    Respectaran Catalunya

    Des de fa ja més de quatre anys Catalunya s’ha convertit amb l’ase dels cops, la nina lletja que tothom se’n en riu. És com aquell cunyat excèntric que ningú li té cap respecte. Catalunya pateix d’aquest mal. Entitats econòmiques, socials, institucions de l’estat, partits polítics com el PP o el Psoe, tothom li a perdut el respecte al nostre país. Per aquesta raó en les properes eleccions a les Corts Generals una de la feina principal, com a catalans, és intentar transmetre a la ciutadania què és el que ens juguem: si volem continuar tal com estem o volem que les coses canviïn i que es torni a respectar Catalunya. Als darrers anys s’ha demostrat que ni el PP ni el PSOE, aquest últim amb la complicitat moltes vegades de partits “catalans” com Erc i Icv, no han fet res per la defensa del nostre país ans el contrari.

    CiU és la força que Catalunya necessita per tornar a ser respectada.

    El que és clar que després d’aquestes eleccions o hi haurà un govern popular o socialista. Els populars volen tornar a governar i ja sabem com se les gasten, i els socialistes aspiren a tenir majoria absoluta. Us podeu imaginar a una Magdalena Àlvarez amb majoria absoluta? Només CiU pot fer que ni el Pp ni el Psoe ens marqui el pas a Catalunya. Per tant el que li convé al nostre país que CiU surti reforçada després de les eleccions per tenir força i capacitat decisiva a la política espanyola, per defensar els nostres interessos i perquè ens tornin a respectar.
    Des de CiU treballem incansablement per tenir la màxima capacitat de decisió des de les nostres institucions per a resoldre i respondre a les necessitats i problemes de la gent, per tenir més poder polític per a les nostres institucions i per al nostre país, per tenir més poder econòmic, per fer complir l’Estatut i per resoldre el finançament del nostre país.