AVÍS URGENT
AVÍS URGENT
  • A PARTIR DEL JULIOL DE 2008 ACCEDEIX AL BLOC PER AQUI
  • AVÍS URGENT
    AVÍS URGENT

    dissabte, de desembre 09, 2006

    Nacionalisme de fluja fina?


    El divendres 1 de desembre, Iñaki Anasagasti ens va tornar a sorprendre amb un article publicat al seu bloc on feia un altre analisi de la política catalana. Analitza el projecte de pais dels principals partits polítics catalans en el debat d'investidura del 128è President de la Generalitat.

    Fa una càrrega frontal contra Carod perquè no entén que vol dir "Nacionalisme de pluja fina" i aposta més per la reivindicació nacional de CiU i el que va dir Artur Mas de seguir treballant per "aconseguir una nació plena".

    L'article comença així:

    "Carod Rovira, socio de la señora Errazti, aseguró el 24 de noviembre en el pleno de investidura de Montilla que el nuevo gobierno tripartito catalán no practicará un catalanismo de fin de semana sino que éste será de lluvia fina, de la cotidianidad y de la construcción diaria y pidió que se consensúen los grandes temas del país.

    Sería bueno que esta fórmula se la haga llegar a sus amigos Errazti, Ziarreta y Lasagasbaster que de palabra reivindican el chaparrón y de hecho el butacón.

    Por su parte, el líder de CiU Artur Mas tuvo una intervención de alto contenido nacionalista y a la vez realista. Ganó las elecciones y el partido homólogo de EA le dio la victoria y la nominación al partido socialista.

    El presidente de CiU alertó del hecho de que Montilla piensa convertir la Generalitat en una “gestoría” y que da ya por acabada la “construcción nacional de Catalunya”, [+]

    1 Comments:

    At diumenge, de gener 21, 2007 11:54:00 p. m., Anonymous Anònim said...

    Ells van pel bon camí per arribar a la independència. I després Carods i companyies eren els primers a criticar la maniobra d'en Colom i la Rahola, però malgrat el desencert d'aquella maniobra, almenys Colom ha estat fidel al seu ideari, no com aquesta direcció d'Esquerra encapçalada pel senyor del bigoti.

     

    Publica un comentari a l'entrada

    << Home