AVÍS URGENT
AVÍS URGENT
  • A PARTIR DEL JULIOL DE 2008 ACCEDEIX AL BLOC PER AQUI
  • AVÍS URGENT
    AVÍS URGENT

    dimecres, d’abril 02, 2008

    Qui ha fet Bono President del Congrés?

    Aquests últims dies m’ha semblat escoltar com un clam que la gran majoria dels catalans no ens feia cap gràcia que José Bono fos President del Congrés dels diputats però les dades i els fets desmenteixen aquesta remor.

    En la votació d’ahir José Bono va ser escollit President del Congrés en segona volta amb un total de 167 vots a favor, dos menys dels esperats. No entraré en els possibles perquès d’aquest vots en contra, però si voldria fer una petita reflexió. Quin suport hagués tingut en Bono si tots els diputats catalans no l’haguessin votat?

    Molt simple, 144. I ara no ostentaria aquest càrrec.

    Dels 47 diputats que li corresponen a Catalunya, 25 sense cap condicionament li han donat suport.

    Aquests 25 diputats són del partit socialista i representen més d’un milió i mig de catalans que els van votar. I jo em pregunto, tots aquests volien i volen a Bono com a President del Congrés?

    Si és que sí. Perfecte. (encara que poso en dubte que tants catalans estiguin d’acord amb les tesis del Sr. Bono)

    Si és que no. Només voldria dir a aquells que van votar al partit socialista que quan es vota una opció política es vota tot el paquet, ara no et queixis!

    Per acabar no voldria deixar de contestar la pregunta del titular que és la següent: els diputats socialistes catalans han fet al Sr. Bono el tercer màxim càrrec de l’estat. Llavors, aquests 25 diputats que han donat el seu vot incondicional a aquest senyor defensaran sense límits els interessos de Catalunya?